Despre noi: Firma ta de RENT A CAR

Auto&Stil Rent a Car Romania isi propune saƒ devinaƒ un expert in turism si transporturi.

Prin serviciile pe care le oferim (inchirieri autoturisme), dorim saƒ intampinaƒm nevoile clientilor nostri - turisti si parteneri de afaceri - astfel incat saƒ devenim un partener de incredere in caƒlaƒtorii de afaceri si vacante de succes.

Oferta noastraƒ include un parc de masini destinat transportului intern si extern. Pentru a fi siguri caƒ vaƒ veti simti confortabil, automobilele au in dotarea standard: aer conditionat, ABS, AirBag, radio, sistem audio.

Pentru serviciile de inchirieri masini putem asigura, la cerere, cazare temporaraƒ, haƒrti pentru turnee si toate informatiile necesare privind ruta aleasaƒ.

Vaƒ oferim un pachet integral de produse si servicii, raƒspunzand tuturor solicitaƒrilor pentru caƒlaƒtorii de afaceri si vacante.

Suntem cunoscuti pentru diversitatea si calitatea serviciilor pe care le oferim, precum si pentru atitudinea pozitivaƒ fataƒ de clienti. Referintele noastre vaƒ sunt la dispozitie, dovedind profesionalismul si calitaƒtile necesare in activitatea pe care o desfaƒsuraƒm.

O echipa dinamicaƒ si motivataƒ, deschisaƒ la cererile si sugestiile dumneavoastraƒ, lucreazaƒ pentru ca Auto&Stil Rent a Car Romania saƒ devinaƒ mai mult decat un concept: un mod cert de a asigura valoare si confort afacerii dumneavoastraƒ. Nu ezitati saƒ ne contactati cand plaƒnuiti o vacantaƒ de neuitat sau un eveniment important in organizatia dumneavoastraƒ.

Meniu

Urmariti-ne pe

 

Contactati-ne online

  1. Reincarca imaginea