Date de contact Auto&Stil RENT A CAR

Oferim spre inchirere masini si microbuze pentru clienti romani si straini.

Rent-A-Car phone numbers Bucharest

Ne puteti contacta oricand folosind numerele sau emailul de mai jos.

Auto&Stil Rent a Car Romania

  • Telefon: +40770994303

 

Ne gasiti si pe: Facebook, Twitter, Pinterest, Google +, LinkedIn, Tumblr, About.me, Weebly,Reddit, StumbleUpon, Bizoo, Club Afaceri, Facebrands, Adtob, Urbo, Bucuresteni.ro, Infoo.ro, Automarket.ro, Pubbing, Cylex Romania, Ghidul.ro, AsistentaTehnica.com, PaginiAurii, Tuugo

Auto&Stil Rent a Car Romania isi propune saƒ devinaƒ un expert in turism si transporturi.

Prin serviciile pe care le oferim (inchirieri autoturisme), dorim saƒ intampinaƒm nevoile clientilor nostri - turisti si parteneri de afaceri - astfel incat saƒ devenim un partener de incredere in caƒlaƒtorii de afaceri si vacante de succes.

Oferta noastraƒ include un parc de masini destinat transportului intern si extern. Pentru a fi siguri caƒ vaƒ veti simti confortabil, automobilele au in dotarea standard: aer conditionat, ABS, AirBag, radio, sistem audio.

Pentru serviciile de inchirieri masini putem asigura, la cerere, cazare temporaraƒ, haƒrti pentru turnee si toate informatiile necesare privind ruta aleasaƒ.

Vaƒ oferim un pachet integral de produse si servicii, raƒspunzand tuturor solicitaƒrilor pentru caƒlaƒtorii de afaceri si vacante.

Suntem cunoscuti pentru diversitatea si calitatea serviciilor pe care le oferim, precum si pentru atitudinea pozitivaƒ fataƒ de clienti. Referintele noastre vaƒ sunt la dispozitie, dovedind profesionalismul si calitaƒtile necesare in activitatea pe care o desfaƒsuraƒm.

O echipa dinamicaƒ si motivataƒ, deschisaƒ la cererile si sugestiile dumneavoastraƒ, lucreazaƒ pentru ca Auto&Stil Rent a Car Romania saƒ devinaƒ mai mult decat un concept: un mod cert de a asigura valoare si confort afacerii dumneavoastraƒ. Nu ezitati saƒ ne contactati cand plaƒnuiti o vacantaƒ de neuitat sau un eveniment important in organizatia dumneavoastraƒ.


Contactati-ne acum completand formularul de mai jos

© 2022 Inchirieri auto prin AutoStil RENT A CAR

Urmariti-ne si pe: