Intrebari frecvente

Trebuie sa iei in considerare timpul pe care il vei petrece in masina si cat spatiu iti trebuie - pentru pasageri si bagaje. Apoi alege in functie de confort si nu doar de pret. Un spatiu mai mic decat cel cu adevarat necesar iti poate afecta calatoria. Majoritatea masinilor din flota noastra sunt cu transmisie manuala. Unele modele au transmisie automata si de obicei se incadreaza intr-o clasa superioara. Daca nu esti familiar cu transmisia manuala, gandeste-te bine inainte sa "inveti" sa conduci o masina cu schimbator de viteze intr-un mediu strain, poate chiar si pe celalalt sens de mers. Toate masinile pe care le ai la dispozitie, sunt dotate cu radio, iar clasele superioare au si CD player.

Masina inchiriata poate fi condusa pe drumurile publice din Romania cat si in alte tari fara restrictii.

In general, tarifele practicate de compania noastra iau in considerare ca loc de returnare, locul unde masina a fost livrata. Totusi returnarea se poate face in alta locatie, dupa cum urmeaza: Returnarea in acelasi oras unde s-a facut livrarea: gratuit Returnarea in alta locatie din Romania: 100 Euro Returnarea nu se poate face in afara teritoriului Romaniei Aceste tarife pentru returnare se adauga la costul inchirierii si fac subiectul taxelor locale si TVA. Aceste tarife vor fi achitate la livrarea masinii.

Pretul include asigurarea limitata in caz de accident, asigurarea pentru daune produse tertilor, asigurarea de furt, comisioane obligatorii, taxe. Ofertele optionale nu sunt incluse in pret.

AutoGrand Rent Car este o companie romana si toate tranzactiile se efectueaza in lei (RON). Preturile prezentate sunt stabile in €. Aceasta inseamna ca pretul final al serviciului se calculeaza in €, dupa care se converteste in Lei (RON) la rata de schimb afisata de Banca Nationala Romana (BNR) din ziua platii + 2%. Acest pret va fi convertit (daca este necesar) din lei (RON) in moneda in care este detinut cardul, de catre banca emitenta, la rata de schimb suportata de aceasta.

In cazul in care nu ai primit un e-mail de confirmare a rezervarii, trimite inca o data solicitarea sau contacteaza-ne la +4.0372.72.73.68.

Da. Intreaba cum poti obtine reduceri pentru clientii fideli si nu numai.

In Romania, orice copil cu varsta sub 3 ani trebuie sa fie asigurat intr-un scaun orientat inspre sensul de mers al masinii. Cere in avans un scaun pentru copil si vom comunica pretul pentru aceasta optiune. Nu oferim scaun pentru sugari sau scaune pentru pozitionarea pe verticala (booster seats).

Toti conducatorii auto trebuie sa posede Permis de Conducere emis de tara de rezidenta. Orice act provizoriu, de absolvent de scoala de soferi, nu este acceptat. Permisul de Conducere trebuie sa aiba o vechime de cel putin 1 an (3 in cazul masinilor de clasa superioara) si trebuie sa fie valid si sa ramana valid pe perioada inchirierii. Daca Permisul de Conducere nu este in engleza, franceza, germana sau italiana, trebuie sa prezinti un permis de conducere international (IDP). Acest permis este scris in 10 limbi si serveste drept traducere oficiala a Permisului de Conducere in limba nativa. IDP-ul trebuie sa fie insotit de Permisul de Conducere valid.

Pretul inchirierii include RCA si asigurare limitata pentru avarierea masinii si in caz de furt. Asigurare limitata inseamna ca pagubele sunt asigurate sub rezerva sumei de 200 € (sau mai mult in cazul masinilor din clasa superioara - este suma solicitata ca garantie care constituie limita maxima de responsabilitate pe care o ai fata de noi, in cazul unui accident sau al unui furt). Agentia noastra ofera asigurari suplimentare care pot acoperi pagubele integral. Pretul variaza in functie de locatie, clasa masinii si durata inchirierii, dar poti aloca intre 5 si 20 € pe zi pentru a fi lipsit de griji. Recomandam aceasta optiune doar daca nu te afli in posesia unei asigurari auto personale sau a unui card de credit. inainte sa pleci de acasa, verifica existenta unor limitari in privinta daunelor acoperite de asigurarea oferita de credit card.

Poti schimba sau anula o rezervare cu pana la 2 zile inainte de livrarea masinii. Modificarea unei rezervari se face fara penalizari. Pentru anularea unei rezervari se percepe un comision de 30 €.

In cazul modificarii in ultimul moment a unei rezervari, va trebui sa contactezi direct agentia. in cazul anularii unei rezervari, trimite prin e-mail, numarul de inregistrare primit odata cu confirmarea rezervarii. Platile facute in avans nu se ramburseaza.

Iti vom trimite un e-mail cu confirmarea sau cu itinerarul care va contine toate detaliile rezervarii, inclusiv instructiuni privind locul de unde vei ridica masina. Acest mesaj va contine de asemenea si informatii de contact aditionale si numerele de telefon unde vei putea contacta agentia. Pentru ridicarea masinii de la aeroport, va trebui sa contactezi agentul care livreaza masina. Acesta te va astepta la terminalul sosirii, avand numele tau inscris pe o hartie.

Cand te intalnesti cu agentul nostru, va trebui sa te identifici si actele sa dovedeasca ca indeplinesti criteriile de varsta (cel putin 21 de ani, 23 pentru masinile de clasa superioara), permis de conducere (valid si cu vechime de minimum 1 an, 3 in cazul masinilor de clasa superioara) si card de credit (Mastercard sau Visa - inscrise cu numele tau).

Majoritatea agentiilor pretind o "autorizare" asupra unui depozit de pe cardul de credit atunci cand ridici masina. in general, suma blocata este suma care acopera costul inchirierii (incluzand eventualele optiuni) plus o suma deductibila care acopera valoarea unui rezervor plin de combustibil.

Agentia va refuza sa-ti inchirieze un vehicul daca nu poti face dovada unui act de identitate si permis de conducere valid sau daca nu pari capabil sa conduci masina in siguranta... fara exceptii! in cazul in care agentia nu poate livra masina rezervata/confirmata (in cazul in care a fost "oversold" sau din orice alt motiv), aceasta iti va oferi o masina dintr-o categorie superioara (la acelasi pret si in aceleasi conditii ca la rezervarea initiala) sau va depune toate eforturile pentru a oferi o alta alternativa viabila pentru tine.

Vorbeste cu angajatii agentiei - acestia vor incerca sa gaseasca masina care iti place. Daca masina face parte din alta clasa decat cea pe care ai ales-o initial, atunci pretul se modifica corespunzator.

In cazul dificultatilor de ordin mecanic sau de accident, contacteaza agentia imediat - ai datele de contact pe contractul pe care l-ai semnat - si angajatii agentiei te vor sfatui ce sa faci. De asemenea trebuie sa notifici politia in legatura cu orice accident care implica raniri de persoane sau avarii ale masinii, si sa obtii un proces verbal semnat de politie. De asemenea trebuie sa obtii toate informatiile privind persoanele terte implicate in eveniment.

Da, cu conditia obtinerii acordului agentiei, care va solicita in plus plata zilelor de inchiriere precum si a eventualelor optiuni suplimentare fata de rezervarea originala.

Pretul de inchiriere pe zi oferit este in functie de perioada de timp. Din acest motiv agentia de inchiriere isi rezerva dreptul de a recalcula pretul serviciilor oferite. In majoritatea situatiilor nu se ofera reduceri de pret sau rambursarea sumelor platite.


© 2022 Inchirieri auto prin AutoStil RENT A CAR

Urmariti-ne si pe: