Inchirieri auto in Sibiu

Sibiu este municipiul de reședință al județului cu același nume, Transilvania, România, format din localitățile componente Păltiniș și Sibiu (reședința). Sibiul este un important centru cultural și economic din sudul Transilvaniei, cu o populație de 147.245 locuitori conform recensământului din 2011.

Municipiul Sibiu a reprezentat și reprezintă unul dintre cele mai importante și înfloritoare orașe din Transilvania, fiind unul dintre principalele centre ale coloniștilor sași stabiliți în zonă. Orașul a fost capitală a Transilvaniei între anii 1692-1791 și 1849-1865. A cunoscut în ultimii ani o renaștere economică și culturală semnificativă. Sibiul este în prezent unul dintre orașele cu cel mai mare nivel de investiții străine din România. În anul 2007 a fost Capitala Culturală Europeană, împreună cu orașul Luxemburg.

Firma noastră are preţuri speciale în această perioadă pentru închirieri maşini în Sibiu:

  • Închiriere Suzuky S-Cross - de la 25€/zi
  • Închiriere Renault Symbol - de la 18€/zi

Pentru mai multe oferte vă rugăm să ne contactaţi.

Călătorie de afaceri la Sibiu – decât să iei un taxi, mai bine închiriezi o maşină!

O scurtă călătorie de afaceri la Sibiu te poate aduce la cheltuieli de transport neaşteptate. Dacă nu ai un autoturism la dispoziție, nu cunoşti subtilitățile transportului local în comun şi nu ai timp să aştepți, pregăteşte-te să plăteşti între 15 şi 25 de lei pentru o cursă pe care ca bucureştean, o consideri foarte scurtă. Dacă ai mai multe drumuri de făcut într-o zi, pune-ți în buzunarul pentru taxi măcar 100 de lei.

Citeşte continuarea articolului aici


Contactati-ne acum completand formularul de mai jos

© 2022 Inchirieri auto prin AutoStil RENT A CAR

Urmariti-ne si pe: