Inchirieri auto cu sofer

Pentru ca siguranta si confortul clientilor nostri sunt foarte importante, Auto&Stil Rent a Car Romania va pune la dispozitie serviciile unui sofer profesionist, pe langa cele de inchirieri de autoturisme si microbuze. Soferii nostri, cu vasta lor experienta profesionala, se vor asigura ca veti ajunge cu bine, dumneavoastra si insotitorii dumneavoastra, la oricare destinatie.

Soferul personal nu mai este un lux, ci, adesea, o necesitate. Un adaos modic la tariful unei inchirieri auto propriu-zise va garanteaza o calatorie fara probleme. Soferii Auto&Stil Rent a Car Romania va vor sta la dispozitie in limita a opt ore pe zi, cu posibilitatea de suplimentare, asadar programul dumneavoastra poate fi complet acoperit de serviciile soferilor si nu exista nici un motiv pentru care sa va simtiti constransi atunci cand apelati la inchirieri auto.

Asadar, fie ca plecati in interes de afaceri sau pur si simplu in vacante, va puteti relaxa si bucura de calatorie, soferii Auto&Stil Rent a Car sunt pregatiti sa va conduca la destinatie.

Tarife inchirieri masini cu sofer

Pretul pentru inchirierea unei masini cu sofer este de 40€/8 ore ((pretul nu include tariful pentru autoturism).). Daca se depasesc cele 8 ore/zi prevazute in contract, se vor percepe aditional 5€/ora.

Pentru transportul de animale, aveti nevoie de o cusca speciala. De asemenea, acest serviciu presupune un tarif de 5€.

Tariful include: asigurari, taxe, inclusiv rovigneta si TVA.

Tariful nu include: combustibil, taxe de parcare, masa si cazare sofer.


Contactati-ne acum completand formularul de mai jos

© 2021 Inchirieri auto prin AutoStil RENT A CAR

Urmariti-ne si pe: